Atelier de Creatie pentru Copii

 

Atelierele noastre de creație vă propun o activitate educativ-recreativă, desfășurată în grupuri mici, pentru preșcolari și școlarii mici.

Scopul atelierelor este de a crea oportunitatea  copiilor să se exprime liber, de a stimula imaginația și creativitatea, având la dispoziție materiale și teme de lucru foarte diverse.

Atelierele se desfășoară într-un cadru relaxant și  plăcut, fiind o frumoasă alternativă de petrecere a timpului liber. Împreuna vom desena, picta, vom confecționa tot felul de obiecte pe care le vom expune, vom face experimente, vom scrie povești, vom lega prietenii, vom râde și ne vom juca.

Credem că aceste activități vor ajuta copiii să-și dezvolte încrederea în sine, disciplina, aptitudinile sociale, simțul responsabilității și respectul față de cei din jur.

Atelierele se vor desfășura pe module tematice, având teme diferite, în fiecare lună a anului.

  • Participanți pot fi copiii cu vârste între 5-12 ani
  • Locuri: min. 7 participanți, max.15
  • Frecvența: o întâlnire/săptămână
  • Durată: 90-120 min., în funcție de modul
  • Orar: vineri 17.00-19.00 sau sâmbătă între 10.30-12.30

Loredana este omul despre care spunea cineva, că face ca lucrurile să se întâmple. Primul loc unde se întâmplă lucruri frumoase datorită ei, este ACASĂ  fiind soție și mamă a patru copii.

A absolvit facultatea de Drept unde a învățat să judece în baza unor principii riguroase și mai apoi facultatea de Asistență Socială unde a învățat să judece cu inima.

În ultimii 10 ani s-a implicat în numeroase proiecte caritabile, organizări de evenimente, concursuri, târguri caritabile, serbări pentru copii și ateliere hand made.

Toate activitățile pe care le desfășoară în prezent au legătură cu lucruri și valori care rămân pentru totdeauna, pentru că se transmit din generație în generație. Acestea sunt investiția în oameni, în special în copii și nevoia acestora de dezvoltare personală.

Dorința ei este să aducă în viața celor din jur puțin mai multă valoare și veselie. Plecând de la acest gând, a luat naștere ideea atelierelor pentru copii.

Acasă la Armonix, Loredana va coordona activitățile de dezvoltare personală pentru copii, în colaborare cu alți specialiști care cunosc limbajul copiilor și sunt nerăbdători să intre în ritmul lor, sub bagheta Creatorului lângă care creștem și noi și ei.

Disponibilitatea, experiența de viață și în creșterea celor patru copii, organizarea, energia, creativitatea și pasiunea pentru oameni o recomandă în comunitatea în care este implicată.

Valorile pe care le împărtășește în viața de zi cu zi sunt credința, empatia, sinceritatea, prietenia, ajutorarea și respectul.

 

Pentru a vedea tarifele noastre dati click aici

Ne găsiți și aici

Facebook
Instagram