Canto

Pasionat de mic de muzică, a crescut într-o familie atrasă de acest domeniu în care nu doar el deține această pasiune. Studiul aprofundat al muzicii l-a inceput la 14 ani, la Liceul de Arta “Regina Maria” din Alba-Iulia alături de domnul profesor Ioan Chiciudean, la secția Canto clasic și de atunci până in prezent sunt nouă ani fără pauză în care studiul a continuat neîncetat. Anul 2012 a însemnat începutul unui capitol nou pentru el, participând pentru prima dată la Olimpiada Națională de Muzică, secția Canto clasic. Obține locul 2 la etapa națională desfășurată la Alba Iulia. Anul 2013 i-au adus alte două rezultate importante pe plan profesional: premiu 1 la Olimpiada Națională de Muzică de la Baia Mare si rezultatul pozitiv la admiterea la Academia de Muzică “Gh. Dima” din Cluj-Napoca unde pentru trei ani l-a avut ca îndrumător în arta interpretării pe Prof. dr. Gheorghe Roșu. În prezent (master, anul 1) studiază la clasa lect. univ. dr. Florin Estefan.

În urmă cu un an a început colaborarea sa cu Opera Națională Cluj-Napoca, de atunci reușind sa interpreteze diferite roluri ca solist, printre care si rolul Belcore din opera “L’elisir d’amore” de Gaetano Donizetti care a însemnat totodată și debutul pe scena unei opere, precum si prezența în concertul “Regal de Operă” sub bagheta maestrului David Crescenzi.

De doi ani de zile face parte din ansamblul corului Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca realizând alături de acesta turnee în Israel, Germania și Singapore.

Pentru a vedea tarifele la acest curs dati click aici

Ne găsiți și aici

Facebook
Instagram