Vioară

Îndrăgostită de mică de vioară, a început studiul acesteia la vârsta de 6 ani, la Liceul de Muzică “Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, perfecționându-se mai apoi la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, studii de licență și masterat, la clasa prof. Victoria Nicolae.

Activitatea violonistică include numeroase recitaluri susținute în diferite orașe din țară și nu numai, ca interpret solo cât și în formație de muzică de cameră, în acest ultim domeniu, evoluând sub îndrumarea distinșilor profesori Vera Negreanu și Nicușor Silaghi. Totodată numeroasele colaborări începând din anii studenției și până în prezent cu Filarmonica din Sibiu, Filarmonica de stat “Transilvania” și membră a orchestrei “Sinfonietta” în anul 2012, au condus la o dezvoltare propice a tinerei violoniste, cântând astfel sub bagheta unor dirijori de renume mondial.

În prezent, absolventă fiind a celor 2 cicluri de studii superioare pentru pregătirea personalului didactic, este profesoară de vioară la Colegiul de Muzica “Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca.

Pentru a vedea tarifele noastre dați click aici

Ne găsiți și aici

Facebook
Instagram