Trumpet Masterclass

Gyarmati Gabriel este absolvent al Academiei de Muzica “Gh. Dima” din Cluj-Napoca, clasa profesorului Posdărescu Gabriel, secția trompetă. Activează ca prim trompetist al Orchestrei de Stat “Transilvania”, este membru al orchestrei Borusan Istanbul încă din anul 2011, precum și membru al orchestrei Române de tineret din anul 2010. Pe lângă activitatea interpretativă, Gabi este cadru didactic al Academiei de Muzica “Gh Dima” din Cluj-Napoca, secția trompetă.

Ca instrumentist, a colaborat cu orchestrele simfonice Radio Bucuresti, Brașov, Satu-Mare, Pitești si Cluj , a participat la numeroase festivaluri și turnee în calitate de orchestrant precum și trompetă solo la unele din cele mai importante festivaluri din Euopa : Festivalul George Enescu, Sergiu Celibidache, BBC PROMS sau din lume : Hong-Kong Festival, participând la numeroase concerte, în cele mai importante săli din Europa.

A fost premiant la multiple Olimpiade Naționale și la Concursul International “Gheorghe Dima”.

În următoarea perioadă, își dedică o parte din timp pentru a împărtăși din experiența acumulată, viitorilor muzicieni, oferind cursuri de măiestrie.

Pentru a participa la acest Masterclass dați click pe acest formular de inscriere

Ne găsiți și aici

Facebook
Instagram