Povestea instrumentelor

Vă invităm pe canalul nostru de Youtube unde colega noastră Adelina ne duce cu ea în lumea mai puțin știută si văzută a instrumentelor muzicale:

https://www.youtube.com/channel/UCBt0gZfqqUpKlYptUpv1VcA

Prima interacțiune pe care a avut-o cu școala de muzică a fost la vârsta de 6 ani când a început să studieze pianul la Liceul de Artă “Ioan Sima”, Zalău. Apoi, din dorința de a cunoaște mai multe despre muzică și de a-i învăța și pe alții despre această artă, a ales Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, Cluj-Napoca, Secția Pedagogie muzicală, urmând atât cursurile de licență cât și cele de masterat.

Imediat după încheierea studiilor, a dezvoltat secția de Terapie prin muzică din cadrul Centrului “Autism Transilvania” din Cluj-Napoca, unde timp de 3 ani a lucrat cu copii cu tulburări de spectru autist, făcând terapie prin muzica cu ei și ajutându-i astfel pe aceștia să comunice și să se raporteze mai ușor la mediul înconjurător prin intermediul muzicii. Între timp, a condus mai multe turnee muzicale ale grupului Continental Kids, în țară și străinătate, și a participat în diverse proiecte cu profil muzical unde a predat muzica pe înțelesul copiilor.

De-a lungul timpului, a participat cu dedicare la organizarea mai multor evenimente destinate copiilor, târguri caritabile, concursuri, ateliere hand made, și nu de puține ori a fost gazda unor momente artistice, serbări, și spectacole. De asemenea, o perioadă a practicat profesia de educatoare, iar prin asta a ajutat la modelarea comportamentelor și dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare a celor mici cu lumea înconjuratoare.

În prezent, Adelina este fericita mamică a unui copilaș minunat și se bucură să participe în continuare la diferite proiecte care îmbină muzica, interacțiunea cu copiii și educarea acestora din punct de vedere muzical.

Ne găsiți și aici

Facebook
Instagram